Keuringen voor uw stacaravan en chalet

Recreatiewacht is een expert als het gaat om keuringen voor uw stacaravan of chalet. Recreactiewacht verzorgt uw:

  • Aankoopkeuring
  • Veiligheidskeuring
  • Vochtkeuring

Aankoopkeuring
Bent u van plan om een chalet of stacaravan aan te schaffen, bereid u zich dan goed voor. Voordat u tot aankoop overgaat, kunt u door Recreatiewacht een aankoopkeuring laten doen. Op deze manier voorkomt u dat u een chalet of stacaravan koopt met schade of gebreken.
De aankoopkeuring is een uitgebreide keuring waarbij chalet of stacaravan van binnen en buiten gecontroleerd wordt op schade, vochtproblemen of andere mankementen. Ook kan Recreatiewacht aangeven welke onderhoudskosten er op korte en lange termijn verwacht worden. De kosten van de aankoopkeuring verdient u snel terug omdat u de gebreken of mankementen mee kunt nemen in uw onderhandeling. U ontvangt van de aankoopkeuring een uitgebreid FOCWA rapport.

Vochtkeuring
De sluipmoordenaar van stacaravans en chalets is vocht. Als aan de binnenzijde van uw chalet of stacaravan het vocht zichtbaar is met het blote oog, is er meestal enige tijd lekkage. De wand, vloer of plafond is dan al ernstig aangetast. Dit heeft vaak grote, dure en ingrijpende reparaties tot gevolg. Deze worden niet vergoed door uw verzekering. Voorkom dit en laat daarom een periodieke vochtkeuring doen. U ontvangt hiervan een FOCWA keuringsrapport.

stacaravan dak vernieuwen door recreatiewacht

Veiligheidskeuring
Veel campings en vakantieparken eisen in verband met veiligheid en verzekeringsvoorwaarden een periodieke veiligheidskeuring.
Deze keuring bestaat uit het afpersen en testen van het gassysteem en controle van electra (aansluiting/installatie, aarding, functioneren zekeringsautomaat en aardlekschakelaar). U ontvangt een FOCWA keuringsrapport.

Onze partners

Tourcaravans

Caravan Center Lisse

Horren

Aanhangwagens

Onderdelen

Kozijnen

Kwaliteit